lauantai 23. maaliskuuta 2013

I Wanna Dance With Somebody..

Pitkästä aikaa ehdin tämänkin blogiin pariin. Talvella paino nousi taas, kun ehdin vähemmän liikkua ja vaikka söin ihan samalla tavalla, niin silti se paino taas kipusi 91kg asti. Mutta sitten menin taas käymään luottolääkärilläni ja kerroin näistä paino-ongelmistani, minulta otettiin kunnolliset kokeet, joista voi lukea myös Kaisa Jaakkolan blogista, sillä hänellä on todettu samankaltainen kilpirauhasen vajaatoiminta.

Olen nyt ollut lääkityksellä seitsemisen viikkoa ja painoa on tänä aikana pudonnut 5kg!!!

Mulla on niin hyvä olo tästä, että vihdoinkin paino putoaa, mutta lisäksi olen ollut paljon energisempi. En edes tajunnut, kuinka väsynyt olin ollut ennen kuin lääke (ja aurinko!) palautti minut omaksi itsekseni.

Kevät!!

Palaan blogiin pian parempien kuvien kera, sillä pitää ottaa vertailun vuoksi laihtumisesta kuvia ja vertailla alkutilanteeseen. Ja hyvä olo pitää tallentaa blogin muistiin. Toivottavasti laihtuminen jatkuu ja mahdun kesällä pienempään hääpukuun! Ihanaa kevättä kaikille, jotka satutte tämän lukemaan.

7 kommenttia:

 1. Jeeee, mahtavaa! Arvasin, että taustalla saattaa olla kilpirauhasen oireilu. Sen oirekirjo on niin moninainen. Olen se sama anonyymi kommentoija, joka ehdotti kilpirauhaskokeita tuolla marraskuun lopun postauksessa.

  Tsemppiä, hieno juttu, että asiat alkavat selkeytyä :)

  T. Kohta 4 vuotta Thyroid-lääkityksellä ja elämä hymyilee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta!! Minulle on aina sanottu vain, ettei voi olla kilpparivajausta, kun olen niin pirteä. Mutta olipa sitten kuitenkin, vaikkei sitä ihan tavallisinta kilpirauhasongelmaa. Liothyronin sopii vielä minulle tosi hyvin, etten voisi olla onnellisempi.

   700grammaa kirjautumattomana.

   Poista
 2. http://finepieceofmind.blogspot.fi/2013/04/haastettuna.html Tuossa vielä linkki!

  VastaaPoista
 3. Onpa hyvä juttu että jotain löytyi! Itsekin aloitin Thyroksinin, mutta pokka loppui kun mullakaan ei ollut muita oireita ja sain ihan pienestäkin annoksesta yliannostuksen oireita.

  VastaaPoista
 4. Olisi ihana kuulla taas sinustakin pitkästä aikaa. :) Toivottavasti voit hyvin!

  VastaaPoista
 5. Hei kaikille ja kiitos kommenteistanne. Päivitän pian blogia, kun nyt on taas kirjoittamiseen vähän enemmän aikaa. Ihana, että tänne on tullut kommentteja ja terveisiä!

  Voin hyvin ja kirjoitan pian kuulumisia. Asuin koko kesän ulkomailla ja kevään tein niin hurjasti töitä ja julkaisin yhden kirjan, joten aikaa tälle blogille ei vain riittänyt.

  VastaaPoista