sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Syyskuu pakettiin

Hei kaikille pitkästä aikaa. Nyt on kova työputki takana, ja minulla on ensimmäinen vapaa viikonloppu sitten Tallinnan miniloman. Oikeastaan olen heinäkuun lopun jälkeen tehnyt joka päivä töitä, jos tuota pientä lomaa ei lasketa. Olen aika poikki, ylikierroksilla ja vieläkin ihan ihmeissäni ettei tänään tarvitse tehdä töitä. Vasta huomenna ja sen jälkeen pidänkin viikon loman. Blogistanikin sen huomaa, en ole ehtinyt tänne ollenkaan, vaikka olen päivät pitkät istunut koneella. Huh, nimenomaan istunut. Kaksi edellistä viikkoa ovat olleet myös liikunnan suhteen huonoja.

En edes muista, mitä olen tehnyt, sillä en voinut puhelimeni huollon takia käyttää Sports Trackeria. Mutta tiedän, että olen tehnyt paljon vähemmän kuin kuukausiin, sillä olen käytännössä istunut aamusta yöhön koneella, lukenut, kirjoittanut ja korjannut tekstiä. Monen projektin loppuunsaattaminen ja liikkumattomuus olivat tehdä minusta hullun, mutta sain onneksi työnantajalta kiitosta paineensietokyvystä ja siitä, että hoidan sovitut hommat loppuun asti, vaikka ne kaikki olisivatkin isompia projektia, kun alun perin luultiin.

Söin huonommin, liikuin huonommin, voin huonommin. Mutta nyt se puristus on ohi. Hienoa! Laitan tähän nyt syyskuun "muutoskuvia", sillä en ole yhtään varma, onko mitään muutosta ehtinyt tapahtua kehossa.

Syyskuun liikkumiset: 111,5km. Tosin kaikkia päiviä en ole muistanut merkitä, mutta luultavasti noina päivinä en liikkunut yhtään, jolta ei mitään muistikuvaa ole. Kävin tämän lisäksi salilla vain kolmesti ja uimassa kerran. Menin onneksi yli oman syyskuun tavoitteeni kilometreissä, mutta en käynyt joka viikko salilla. Lokakuulle asetan jälleen 110 kilometrin kävelytavoitteen, viikoittaisen salitreenin ja että käyn kerran tunturissa vaeltamassa (olen nimittäin menossa Lappiin lomalle).

1.9. Uinti 20min
2.9. Kävely 5km
3.9. Kävely 9km
4.9. Lepo
5.9. Kävely 10km
6.9. Kävely 5,5km
7.9. Lepo
8.9. Kävely 8,5km
9.9. Lepo
10.9. Kävely 6,5km
11.9. Kävely ja juoksu 11km
12.9. Lepo
13.9. Salilla 1h
14.9. Lepo
15.9. Käsitreeni 30min ja kävely 10km
16.9. Kävely 10km
17.9. Lepo
18.9. Soutu 2km, salitreeni (kädet ja jalat) 1h
19.9. Lepo
20.9. Kävely 10km
21.9. Lepo
22.9. Kävely 10km
23.9. Kävely 8,5km
24.9. Kävely 7,5km
25.9. Lepo
26.9.–28.9. Ei muistikuvaa, että mitä olen tehnyt
30.9. Kävely 10km

Tässä kuitenkin myös vähän yli kuukauden jälkeiset kuvat. Muutosta ei ole tapahtunut juurikaan, painokin on tippunut vain vähän. Aamupaino oli tasan 88kg. Mutta olen silti tyytyväinen, että järkyttävästä stressistä ja pitkistä tauottomista työpäivistä huolimatta painoni on kuitenkin vähän laskenut. Takapuolikuva on rajattu lähempää, joten potretissa viimeisen kuvan koko oikein korostuu. :)

7.10.

26.8.

28.7.

4 kommenttia:

 1. Hienosti olet selviytynyt töiden tiimellyksessä. Ihaillen katselin liikkumistasi. Joka päivä melkein jotakin. Pitää ottaa oppia.

  Huomasitkos muuten, kun katselet noita sivuprofiilikuvia, että aluksi vatsa tulee ennen rintoja ja nyt viimeisessä kuvassa rinnat on pidemmällä kuin vatsa? :) (ymmärsikö selityksestäni mitä tarkoitin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, totta. Kiitos tsempistä!! On tässä siis jotain hiuksenhienoa tapahtunut, ellei muutos johdu eri urheilutopista. Molemmat kyllä löysiä ja huonoja, mutta vasta nyt kun aloin katsomaan, huomasin että kuvat oli otettu eri liiveillä.

   Joo, olen onneksi liikkunut ihan mukavasti alkukuusta, vaikka sitten työmäärä otti vallan, enkä voinut käydä ulkoilemassa ollenkaan. Sen huomasikin sitten samantien stressitasosta.

   Poista
 2. Vau ihailtavaa miten hyvin olet selvinnyt tyostressista ja kamalasta tyomaarasta! :) Ei voi kun ihmetella! Ja viela jaksanut liikkuakkin! Ansaitsisit kylla jonkin palkinnon ;D

  VastaaPoista
 3. Näytät tosi hyvältä noissa ylimmissä kuvissa. Hienosti toimittu!! :)
  (Et tosin noissa vanhemmissa kuvissakaan kovin lihavalta näytä.)

  VastaaPoista