keskiviikko 8. elokuuta 2012

-800grammaa

Vihdoinkin paino on hilautunut taas alemmas, puntari näyttä 800grammaa vähemmän kuin viime kerralla. Nyt paino on 90.4kg, ja odotan kovasti, että pääsisin aloittamaan päiväni taas kasilla, sitten seiskalla ja kuutosella. Luultavasti siihen aikaan en enää puntaroisi joka aamu. Nytkin olen pyrkinyt pitämään taukoja, että paino oikeasti ehtii pudota jonkin verran, ettei joka aamu vähän masenna.

Olen iloinen, sillä olen laskenut hiilareita entisestään, ostin ketoosiliuskoja apteekista, joten olen pystynty seuraamaan että ketoosi pysyy, muttei mene liian "syväksi". Sopivasti sain näillä keinoilla painoa vähän laskettua, sillä tänään on lääkärin kontrolli ja juttelemme pcosista. En ole vielä varma, että tuleeko minulle joku lääkitys, mutta vaikka sivuoireet metformiinissa vähän huolettavat, olen valmis kokeilemaan kaikkea, että painonpudotus olisi mahdollista. En kuitenkaan jaksa "kitkutella" ketoosissa koko elämää.

Sain inspiraation Irwikissalta,, joka on kova sauvakävelijä. Kävin eilen 6,5km lenkin, ja antaapa sauvakävely peruskävelylenkkeihin jotain uutta. Mukavaa vaihtelua. Tänään pitää lääkärin jälkeen käydä uudelleen. Tsemppi päällä, hyvä mieli, mutta enemmän tiedän voinnistani ja leikkauksesta toipumisesta vähän myöhemmin.


Päivitys:

Lääkärikäynti meni oikein hyvin. Leikkaus on onnistunut, eikä minulla ollut enää jälkiä endometrioosista tai pcosista. Leikkauksen aikana minulle asennettiin kierukka pitämään noita pois siihen asti, että yritämme lasta. Nyt kaikki näytti niin hyvälle, että voin sanoa olevani terve ja näiden ei pitäisi haitata sitten myöhemmin lapsensaantia! JEE!!

Lääkäri oli vielä niin kiva, että kehui minun kiinteytyneen sitten viime näkemän ja uskoi, että paino lähtee nyt hormonitasapainon korjautuessa ja näiden vaivojen poistuessa laskuun. Pitää vain jatkaa vähähiilihydraattisella ruokavaliolla ja liikkua näin paljon kuin nyt.

Tänään vietämme kolmivuotiskihlajaispäivää, pyysin jo sauvakävelyseuraa, hyvää ruokaa ja yhteislukuhetkeä. Heh, kuulostaa vähän tylsälle, mutta huomenna on niin kiireinen päivä, että mielelläni nautiskelen mieltäkohottavista ja -rentouttavista asioista kahdestaan.

8 kommenttia:

 1. Sauvakävely on kyllä mukavaa! Itse löysin sauvakävelyn fysioterapeutin kehotuksesta, selkäni kun on vähän kakkoslaatua, ja se on kyllä auttanut. Sauvojen kanssa lenkeistä saa myös helpolla tavalla paljon tehokkaampia, itse ainakin huomaan sauvoessani pinkovani paljon kovempaa ja toisaalta käsivarretkin tekevät siinä enemmän töitä. Loistava laji siis :)

  Tsemppiä lääkäriin, toivottavasti ei tule mitään huonoja uutisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sauvakävely on nyt hauskempaa kuin aiemmin, sillä kunto on noussut pitkillä kävelylenkeillä. Sitä tosiaan pinkoo kovempaa, askelpituus kasvaa ja illalla oli vähän kyynärpää kipeä. Pitää miettiä tuota sauva-asentoa.

   Ei tullut huonoja uutisia!!

   Poista
 2. Minunkin on tarkoitus aloittaa sauvakävely tässä syksyllä :)

  Painoasiasta olen samaa mieltä, turha siellä vaa'alla on joka aamu käydä, itse nimittäin olen käynyt ja taas masensi kun paino oli +300g (vaikka ihan samaa ruokaohjelmaa noudatan joka päivä). Noh joo, toki paino heittelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäisi malttaa pysyä poissa, mutta niin paljon se kiinnostaa, että hyppään tarkistamassa harva se kerta, että miten eilinen lenkki on vaikuttanut tjsp.

   Poista
 3. Sauvakävely on tosi tehokas laji :)

  Ihanankuuloinen kolmivuotispäivä, onnea!

  VastaaPoista
 4. Onnea pudotuksesta:) Ei ole enää kaukana 8:lla alkava lukema!;) Perässä tullaan!

  VastaaPoista
 5. Hei! Kiva blogi sinulla! Ryhdynkin seuraamaan. Samoja probleemia on minullakin, kilot ja pcos... Liikuntaa pitäisi saada taas ja PALJON! Tsemppiä sinulle! :)

  T. EK

  VastaaPoista
 6. Hurjan kiva blogi ! :) jään seurailee ja tsemppiä sulle !

  http://myprojectnipsu.blogspot.fi/

  VastaaPoista