sunnuntai 26. elokuuta 2012

Muutoskuvia

Tässä kauhugalleriani kuvia. Näistä pitäisi näkyä nyt kuukauden aktiivisen liikkumisen tulos. Uudemmat kuvat otettu selvästi lähempää, joten selvää eroa ei ehkä vielä huomaa, mutta itse olen näkevinäni peilistä kiinteytymistä. Varsinkin kasvoista, jotka eivät nyt tietenkään näistä kuvista näy. Nolottaa laittaa kuvia, vaikka näistä minua ei varsinaisesti voi tunnistaa. Mutta jos tunnistat, älä paljasta. Suojaathan yksityisyyttäni. :)

Puntarista ovat patterit loppuneet, joten en pysty merkkaamaan viikkopudotusta (tai lihomista) tänne blogiini ylös, mutta viikossa on mitoissa tapahtunut pientä muutosta. Kuvia pyrin päivittämään kuukauden välein ja samoissa vaatteissa, niin näkisin parhaiten muutoksen. Rusketus ei ole noin pahasti hävinnyt, yritin vain saada ylempiin kuviin vähän valoa, jotta niistä saisi jotain selvää. Heinäkuussa huoneisiin pääsi aamusta enemmän valoa kuin tänään. Muuta kuvankäsittelyä en kuvilleni tee. (Mitä järkeä siinä olisikaan. :))

26.8.

28.7.

Nyt sain mittausapua, ja mittasimme tarkkaan vaakatasossa, joten joissakin kohdin näkyy "lihomista", mutta uskon sen johtuneen siitä, että viikko sitten ei katsottu niin tarkkaan keksikohtaa tai sitä, että mittanauha pysyy linjassa. Aion myös lopettaa tuon leppoisimman kohdan mittauksen, sillä se on oikeastaan aika typerä tapa mitata laihtumista, sillä kun yksi kohta kapenee, niin leppoisin kohta laskee kaiken aikaa takapuolta kohden. Ei ole mitäänt arkkaa kohta, josta mitata. Reiden olen mitannut aiemmin lihavimmasta kohtaa, mutta vastaisuuden varalle merkkaan nyt kaikista keskikohdan.

Mitat ovat muuttuneet 25.7. ja 19.8. jälkeen seuraavasti:

Navan kohdalta: 102 cm -> 97 cm -> 96cm
Vatsan motivoivin kohta: 88 cm -> 88 cm  -> 88 cm (pysynyt samana, mutta minulla on rintakehä niin korkealla, että tässä ei välttämätä paljon tippumista tapahdu. Ongelmakohtani on alavatsa.)
Lantio: 117–118 cm -> 114cm -> 115.5cm (Olen ilmeisesti lantiosta lihonnut tai sitten mittanauha oli nyt tarkempi kuin viikko sitten.)
Reisi: 71 cm -> 71 cm -> 70cm (keskikohta 63cm)
Käsivarsi: 33 cm -> 31 cm-> 29.5 cm

11 kommenttia:

 1. Näitä kuvia on kiva katsoa, tuo motivaatiota itsellekin! Mielestäni kuvista kyllä näkee jo kiinteytymisen!

  VastaaPoista
 2. Eron huomaa, uudet kuvat ovat paljon "ryhdikkäämpiä". Hienoa!

  VastaaPoista
 3. Selvää muutosta näkyy! Hienoa!!! :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä, selvä muutos on havaittavissa, hienoa!

  VastaaPoista
 5. Hyvin muuttuu :) Erityisesti ylävatsan aluella on tapahtunut katoamista.

  VastaaPoista
 6. On selvä muutos! Todellakin ryhdikkyyttä

  VastaaPoista
 7. Muutos on päivänselvä! :) Erityisesti vyörätön/mahan seudulla! Vau :)
  Mielenkiintoista katsella toisen suurinpiirtein samanmittaisen ihmisen kuvia. Tosin en tiedä miten pitkä olet :) Löysin vasta blogisi ja jään seuraamaan!

  http://muutoslahteeminusta.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Näkyy muutosta! :) Tosi hienoa!

  VastaaPoista
 9. Voi kiitos kiitos hurjasti kaikille kommenteistanne. Olen niin iloinen niistä, ettette uskokaan.

  Nyt on hyvin kiireistä, olen tehnyt kolme viikkoa töitä putkeen, mutta huomenna alkaa pieni miniloma. Tallinnasta kirjoitan uudempia kuulumisia ja vastaan kysymyksiinne.

  VastaaPoista