keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Alkumittoja

Kieputtelin tänään mittanauhaa vartaloni ympäri ja etsin alkuluku(j)a. hih. Luin eilen todella hyvää blogia (taisin lukea puhelimellani sängyssä kaikki blogin jutut viime yönä) ja mietin suhdettani vaakaan (en saata uskoa, että juuri kirjoitin noin). Odotan kuin kuuta nousevaa, että paino lähtisi kunnolla tippumaan ja hyppään vaa'alla aamua iltaa. Naurahdin lukiessani, kun Fit & Fab -blogin kirjoittaja kertoi eräänkin kerran miettineensä alusvaatteisillaan, että paljonko pikkuhousut painavat ja jos hän riisuisi vielä nekin, niin laskisiko paino tarpeeksi alas. Niin tuttua!

Totta kai laihtuminen näkyy puntarillakin, mutta ei ole hyvä unohtaa mittanauhaa, sillä sekin voi lausua omia motivaation sanojaan, kun tiukka paikka tulee ja paino jumittaa. Omasta mielestäni olen kävelyn ja sokerittomuuden ansiosta solakoitunut vähän, mutta puntari on armoton. Siispä mittanauha käteen, niin voin esimerkiksi puolentoista kuukauden päästä tarkistaa, että onko koossa tapahtunut mitään eroa.

Melkein alkumitat:

Navan kohdalta: 102 cm (tiedän tämän olleen 117 cm keväällä, kun mittasin viljasta turvonneen mahani useamman kerran. Olen erityisesti vehnälle herkkä, mutta en tule toimeen muidenkaan viljatuotteiden kanssa, siksi niiden suhteen on nollatoleranssi ja vatsa kiittää.)
Vatsan motivoivin kohta: 88 cm
Vatsan leppoisin kohta: 117 cm (kahvat ja rölssi)
Lantio ja peppu: 117–118 cm
Reisi: 71 cm
Käsivarsi: 33 cm
Paino: 91,2 kg
Pituus. 161 cm (tässä tuskin tulee muutosta tapahtumaan) :)

Kauhukuvia otan, kunhan saan kumppanin niitä ottamaan. En halua ottaa peilin kautta kuvaa, enkä ole vielä tutustunut kameran itselaukaisuun ja jalustan toimintaan sen verran, että osaisin napata tänne kuvan.


Metsässä kävellessä tuntuu, että kaikkialla on nyt niin vihreää, mutta heti kun pilkahtaa muita värejä tekee mieli polulta poiketa ja nopeasti puhelimella kuva napata. Niin kuin löytyy punaista vihreän keskeltä, löytyy myös onnistumisia harmaiden päivien suosta.

Nolottaa kirjoittaa mittoja ylös, vaikka sen tekisi anonyyminakin. Kai sitä kuitenkin vielä hakee rooliaan tässä muutoksessa, olenhan jo tarpeeksi näkyvä kilojeni kanssa, joten turha pelätä niiden mitojen ottamista ja blogiin kirjoittamista.

Kiitos kun olet tullut lukijakseni. Blogger näytti aluksi, että minulla olisi neljä lukijaa, mutta taas sivupalkissa näkyy kaksi. Joko kaksi on kyllästynyt jo alkuunsa tai blogger vähän sekoilee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti